Webbplatsen stängd 20–21 mars

Vår webbplats bostad.stockholm.se stängs på morgonen lördagen den 20 mars och öppnas igen under kvällen söndagen den 21 mars på grund av ett planerat tekniskt arbete.

Vi kommer inte publicera några nya bostadsannonser under helgen 20–21 mars. Nya annonser kommer att börja publiceras under måndagen den 22 mars.

Frågor och svar

Varför stänger ni webbplatsen?

Vi behöver göra förberedelser inför införandet av ett nytt ärende- och kundvårdssystem.

Hur gör jag för att söka bostäder när webbplatsen är stängd?

Det kommer bara finnas några få bostadsannonser för nyproduktionsprojekt på webbplatsen 20–21 mars och dessa kommer du kunna anmäla intresse för när webben öppnas igen. Vi fyller på med nya annonser måndagen den 22 mars.

Vad händer om jag behöver lämna svar när webbplatsen är stängd?

  • Vi lägger inga svarstider 20–21 mars.
  • Svar om visning som skulle ha kommit in under måndagen den 22 mars förlängs till klockan 11.30 på tisdagen den 23 mars eftersom det inte går att läsa om bostäderna på Mina sidor när webbplatsen är stängd.
  • Svarstider på bostadserbjudanden som ligger under måndagen den 22 mars förlängs från klockan 10.00 till 14.00.

Hur gör jag för att registrera mig i bostadskön när webbplatsen är stängd?

Vi rekommenderar att du gör det under de tider som webbplatsen är öppen, alltså tidigt på morgonen den 20 mars eller sent på kvällen den 21 mars. Om du behöver registrera dig när webbplatsen är stängd kommer du kunna mejla till oss på kundservice@bostad.stockholm.se för att få information om hur du ska göra.