Månadens tips – Uppdatera dina uppgifter

Det är viktigt att du som är registrerad hos Bostadsförmedlingen har korrekta kontaktuppgifter så att du inte missar viktig information från oss.

Närbild på laptop i knä

Med mejl når vi dig både snabbare och säkrare än med brev och därför ber vi dig att lägga till en mejladress om du inte redan har gjort det. Om du inte har en mejladress idag kanske du känner någon som kan hjälpa dig att ordna en sådan.

Så här uppdaterar du dina uppgifter

För att uppdatera dina uppgifter och lägga till en mejladress går du in på Mina sidor. Du loggar in med BankID eller lösenord.

Länk till Mina sidor

Om du inte har BankID eller lösenord kan du kontakta kundservice på telefonnummer 08-785 88 30 eller besöka vår kundmottagning.

När du är inloggad klickar du på knappen MINA SIDOR.

Närbild på knappen Mina sidor

Bläddra ner till rutan för kontaktuppgifter som har rubriken "Kontakt". Klicka på Ändra.

Närbild på knappen för att ändra kontaktuppgifter inne på Mina sidor

Lägg in ditt mobilnummer om det inte är ifyllt och kontrollera att din postadress är korrekt. Klicka också i rutan om att bli följd på din folkbokföringsadress om du inte redan har gjort det. Då behöver du inte ändra din adress hos oss om du flyttar.

Närbild på valet att bli följd på sin folkbokföringsadress, inne på Mina sidor

Glöm inte att trycka på Spara när du har gjort dina ändringar.

För att lägga till eller ändra mejladress bläddrar du vidare förbi kontaktuppgifterna. Klicka på Ändra bredvid rubriken Mejladress.

Närbild på knappen för att ändra mejladress på Mina sidor

Följ sedan instruktionerna på skärmen för att lägga in mejladressen.

I den här filmen visar vi hur du loggar in på Mina sidor och ändrar dina kontaktuppgifter.

 

Om Månadens tips

Under rubriken Månadens tips berättar vi om hur det fungerar att vara registrerad hos Bostadsförmedlingen och vad vi kan erbjuda dig som är bostadssökande.