Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Månadens tips – Testa vår nya hjälpfunktion

Vi har infört en ny funktion för frågor och svar på vår webbplats. Med den vill vi göra det enklare för dig att hitta information om hur våra tjänster fungerar.

Pojke sitter på en brygga läser på sin mobiltelefon

Sedan en tid tillbaka dyker det upp ett sådant här frågetecken nere i det högra hörnet på webbplatsen.

Frågetecken i en blå cirkel

Om du klickar på frågetecknet öppnas vår nya funktion för frågor och svar.

Du kan använda sökfältet för att få fram svaret på din fråga eller bläddra bland de olika kategorierna. Längst ner i rutan syns dessutom de frågor som är vanligast just nu.

När du vill stänga frågefunktion igen trycker du på den nedåtriktade pilen i sidans underdel om du använder datorversionen.

Nedåtriktad pil i cirkel

Om du använder en mobiltelefon stänger du frågefunktionen genom att trycka på x-tecknet längst upp på skärmen, där det står "Vad behöver du hjälp med?"

Textruta med texten "Vad behöver du hjälp med?"

Om du har svårt att bläddra bland innehållet så kan det bero på att du använder Internet Explorer eller en gammal version av Microsoft Edge. Vi rekommenderar då att du uppgraderar till den senaste versionen av Edge eller byter till en annan webbläsare.

Om Månadens tips

Under rubriken Månadens tips berättar vi om hur det fungerar att vara registrerad hos Bostadsförmedlingen och vad vi kan erbjuda dig som är bostadssökande.