Vi söker engagerade förmedlingshandläggare!

Bostadsförmedlingen i Stockholm AB förmedlar lediga hyreslägenheter i Stockholmsregionen. Genom en effektiv digital förmedlingstjänst och ett samarbete med fler än 200 fastighetsbolag förmedlade vi under 2018 13 500 lägenheter, både från privata och kommunala bolag.

Vår roll är att göra det lite enklare att hitta bostad och hyra ut hyresrätter på bostadsmarknaden i regionen. Vi är idag cirka 95 medarbetare och ingår i koncernen Stockholms stadshus AB, som ägs av Stockholms stad.

Arbetsplatsbeskrivning

På Bostadsförmedlingen drivs vi av att skapa bra upplevelser för kunden. Vi är positiva, tydliga och noggranna. Vi är engagerade i att hjälpa och vägleda andra människor och är duktiga på att göra det med telefonen som huvudredskap.

Är du som oss? Då är det precis dig vi söker!

Just nu söker vi fyra förmedlingshandläggare.

  • Ett vikariat med start omgående till och med 2020-03-15
  • Två vikariat med start omgående till och med 2019-10-31
  • En visstidsanställning med start omgående till och med 2019-08-31

Vi ser att du har möjlighet att arbeta vecka 27-31 under semesterperioden.

Arbetsbeskrivning

Bostadsförmedlingen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med fokus på att förmedla allt fler lägenheter. Som förmedlingshandläggare hos oss kommer du att ingå i ett affärsorienterat team med fokus på att ge båda våra kundgrupper, bostadssökande och bostadsbolag, bästa möjliga service.

I rollen ligger att ansvara för att fömedla hyresrätter enligt Bostadsförmedlingens kö-och förmedlingsregler. Det innebär att du vägleder bostadssökanden genom hela förmedlingsprocessen och att du har kontakt med de bostadsbolag som vi samarbetar med.

I dina arbetsuppgifter ingår att informera bostadssökande om lediga bostäder, kötider, regler samt om bostadsmarknaden i stort. Du arbetar också med att registrera lägenheter, granska handlingar, skapa och publicera bostadsannonser och samordna visningar för de bostadssökande.

För ditt arbete finns utarbetade arbetsformer samtidigit som du är delaktig i att utveckla teamets arbete, hitta nya arbetssätt och effektivisera rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har en avklarad gymnasial utbildning
  • har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med telefon och mejl som huvudredskap
  • har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem samt MS Office
  • har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt engelska tal

Det är meriterande om du har administrativ erfarenhet och/eller behärskar flera språk.

För att lyckas i rollen har du en genuin servicekänsla och ett stort intresse för människor, fastighetsbranchen och samhället. Det är viktigt att kunna hantera samtal med människor i utsatta och svåra situationer och samtidigt förstå vikten av att vara tydlig och saklig. Därför behöver du vara trygg och stabil i din personlighet.

Vi söker dig som är ansvarsfull och strukturerad och trivs med att ha både eget ansvar samt att arbeta i en arbetsgrupp med teambaserat arbetssätt. Du är också van vid att arbeta enligt rutiner, styrdokument, lagar och riktlinjer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi erbjuder 

Hos Bostadsförmedlingen har vi ett nära ledarskap och vi arbetar i team med kontinuerlig feedback och coaching som en naturlig del av vardagen. Vi sitter i öppet kontorslandskap i nya lokaler beläget i Globenområdet.

Hälsa och friskvård är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi strävar efter en bra balans i livet. Därför erbjuder företaget en friskvårdstimme i veckan och vi har även friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 4

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Johanneshov

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer: 2019/652

Kontakt: Nozha Amezeane, HR-konsult, nozha.amezeane@stockholm.se , 08-50811716

Utbildningskrav: Gymnasium

Sista ansökningsdag: 2019-02-19