Visättra Ängar: Brygghuset 2 – Flemingsberg

Nyproduktion
Ungdom
Student
Fakta om projektet
Kvarter Brygghuset 2
Adress Småbrukets backe
Stadsdel Visättra
Kommun Huddinge
Antal bostäder 359
Antal rum 1 - 2 rum och kök
Hyra 4 638 - 6 682 kr/mån
Yta 23 - 35 kvm
Hyresvärd Newsec
Tid för intresseanmälan
Beräknad inflyttning 2016, augusti - etapp 3

Bilder

Förmedling och inflyttning pågår

Etapp 1

Annonsering är avslutad och förmedling pågår. Inflyttning sker i april 2016. Totalt 57 studentbostäder.

Etapp 2

Annonseringen är avslutad och förmedling pågår. Inflyttning sker i juni 2016. Totalt 69 ungdomsbostäder.

Etapp 3

Annonseringen är avslutad och förmedling pågår.

Inflyttning sker i augusti 2016. Totalt 137 studentbostäder och 40 ungdomsbostäder.

250 studentbostäder och 109 ungdomsbostäder i Visättra Ängar

I Visättra, Huddinge Kommun, 17 km sydväst om Stockholm, bygger Wästbygg för tjänstepensionsbolaget Alecta 250 studentbostäder och 109 ungdomsbostäder. Bostadsförmedlingen kommer att förmedla samtliga bostäder. Inflyttning sker i april, juni och augusti 2016.

Om bostäderna

Lägenheterna är väl genomtänkta och yteffektiva. Köket kommer bestå av vitt Marbodal kök, och varje lägenhet kommer att ha sin egen tvättutrustning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheterna uppförs i fyra huskroppar i 5-våningshus. Husens fasadmaterial kommer att bestå av puts och träpanel. Varje hus får loftgångar med träpanel i tegelröd kulör, och de putsade fasaderna i gråskala och likadan kulör återfinns på gavlar och baksidor. Byggnaderna ska certifieras enligt Miljöbyggnad med betyget Silver vilket säkerställer en låg energianvändning samt hög kvalitet i inomhusmiljö och material. 

Om området

Visättra är ett expansivt område. Lägenheterna ligger med gångavstånd till campusområdet för Södertörns högskola, KTH och Karolinska Institutet med över 10 000 studenter. Området ligger endast ca 500 meter från Flemingsbergs station med goda kommunikationer till centrala Stockholm. I närheten av bostäderna avgår ett antal busslinjer till Flemingsbergs station, Huddinge centrum och Fruängen.

Natur och idrott finns direkt utanför dörren i Visättra. Bra motionsspår med skidspår under vintertid samt sportcenter med fotbollsplan, naturgym och ishall. I Visättra finns bland annat matbutik och pizzeria. Flemingsberg centrum erbjuder matbutik, restauranger, bibliotek, gym och apotek. Med ca 15 minuters bussresa bort erbjuder Huddinge Centrum ett större serviceutbud.

Fastighetsägare: Alecta pensionsförsäkring

Byggherre: Wästbygg Projektutveckling Stockholm AB

Förvaltare: Newsec 

Du behåller din kötid

Du behåller din kötid i bostadskön även efter att du fått en studentbostad. För mer information om studentboende klicka här.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.