Kolartorp – Haninge

Nyproduktion
Fakta om projektet Under förmedling
Kvarter Kolartorp
Adress Hermantorpsvägen 11 och 13
Stadsdel Vega i Haninge
Kommun Haninge
Antal bostäder 123
Antal rum 1-3,5 rum och kök
Hyra 7 220 - 13 268 kr/mån
Yta 34 - 79 kvm
Hyresvärd K2A
Tid för intresseanmälan
Beräknad inflyttning 2016, september

Bilder

Annonsering av hus 2 och 3 är avslutad, förmedling pågår.

Förmedling sker i två omgångar :

Hus 1

Förmedlingen är avslutad. Totalt 52 lägenheter.

Hus 2 och 3

Annonseringen är avslutat och förmedling pågår. Totalt 70 lägenheter.

Trivsamma och välplanerade bostäder med hög standard

Fastighetsbolaget K2A uppför nu de första 123 hyresrätterna i Vega Park, i den nya stadsdelen Vega i Haninge. Lägenheterna har ett attraktivt läge med utmärkta kommunikationer – den nya pendeltågsstationen kommer att ligga på bekvämt gångavstånd, bara 500 meter bort.

Om bostäderna

Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och material. Köksinredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Electrolux. Badrummet har kakel och klinker och är utrustat med komfort-/golvvärme och tvätt- och torkmaskin. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats.

Det finns möjlighet till parkeringsplats för bilen samt cykelparkering både i hus och utanför.

K2A har valt att prioritera mindre lägenheter, där behovet och efterfrågan är mycket stor. De flesta bostäderna är därför ettor och tvåor, men det finns även ett mindre antal treor.

Vega är ett stadsbyggnadsprojekt i tiden, med hållbarhetsfrågor i fokus. K2A har utvecklat en klimatsmart byggprocess – där trä intar en central roll – som förbrukar mindre energi och släpper ut mindre koldioxid än byggmetoder där betong används i större utsträckning.

Om området

I Haninge växer just nu en helt ny stadsdel fram – Vega – där det om några år kommer att finnas bostäder för 10 000 invånare. Natursköna omgivningar, närhet till all service och utmärkta kommunikationer gör Vega till ett mycket spännande och attraktivt nybyggnadsområde.

Vega kommer att få en egen pendeltågsstation. När den blir klar 2019 når du Stockholms innerstad på bara drygt 20 minuter.

Hållbarhet och närhet är ledorden för Vega. Klimatsmarta lösningar eftersträvas på alla områden. Det finns plats för bilen men det skapas särskilt bra förutsättningar för kollektivtrafik som buss och pendeltåg. Cyklarna får egna parkeringshus vid den nya pendeltågsstationen.

Som boende i Vega har du nära till service av olika slag. Det är två km till Haninge centrum och Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd. För barnfamiljerna byggs en helt ny skola och nya förskolor.

Natursköna omgivningar präglar Vega och det är inte långt till friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.