Det här erbjuder vi dig som fastighetsägare

Att förmedla hyresbostäder är kärnan i vårt erbjudande. Våra tjänster bygger på lång erfarenhet och utvecklas i takt med att nya behov uppstår. Här berättar vi om vad ni kan vinna på att samarbeta med oss.

Så här kan vi hjälpa dig som fastighetsägare

Förmedlingsservice

Vi står för en enkel, tydlig och rättvis förmedlingsprocess. Det innebär att ni bestämmer villkoren för de som ska ha möjlighet att söka era bostäder. Sedan är det den person som har längst kötid och uppfyller era villkor som erbjuds bostaden. Den tydligheten bidrar till trovärdighet för er och trygghet för er blivande hyresgäst. 

Vi hjälper dig förmedla dina lediga bostäder
Kostnadsfria tjänster

Med våra tjänster sparar ni tid, pengar och resurser. Vi förenklar er vardag, oavsett om ni har ett stort fastighetsbestånd och en egen förvaltningsorganisation eller har ett mindre fastighetsbestånd och lämnar några enstaka bostäder per år. Som fastighetsägare får ni stöd av medarbetarna på vår förmedlingsavdelning. När det gäller de bostadssökandes frågor finns vår kundservice tillgänglig för att ta hand om dem via mejl, telefon och besök. Allt detta är kostnadsfritt för er.

Våra kunder berättar
Effektiv marknadsföring

Hos oss möts över 200 fastighetsägare och 700 000 bostadssökande och vi förmedlar ungefär 75 procent av alla lediga hyresrätter i Stockholms län. Den här webbplatsen har 46 000 besök varje dag och är därmed en av de största marknadsplatserna för bostäder i Sverige. När ni lämnar era lediga lägenheter till oss får både bostäderna och ert varumärke en stark exponering.

Vi hjälper dig förmedla din nyproduktion
Kunskap och erfarenhet

Vi har funnits i över 70 år. Under den tiden har vi utvecklat bred kunskap och lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Vår unika förmedlingsstatistik kompletterar vi med egna analyser och marknadsundersökningar. När ni samarbetar med oss får ni bland annat tillgång till statistik om de bostadssökandes preferenser och efterfrågan på bostäder i olika områden. Den kunskapen kan bli ett värdefullt underlag inför nyproduktion och ombyggnad. Som en del av Stockholms stad kan vi också erbjuda tillgång till stadens nätverk genom de aktiviteter som vi arrangerar.

Vi hjälper dig med marknadsanalys och statistik
Att bidra till samhällsnyttan

Vårt mål är att samla så många lediga hyresbostäder som möjligt på ett och samma ställe. När ni lämnar in era bostäder till oss gör vi tillsammans en svår bostadsmarknad lite enklare för den som söker en bostad.

Bidra till en schysst bostadsförmedling