Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

5 bra skäl för fastighetsägare att använda oss

Bostadsförmedlingen är en marknadsplats för bostadssökande, fastighetsägare och bostadsbolag i regionen runt Stockholm.

Dörr till entré, intill står en skylt med texten "Välkommen på visning"

Det finns ingen annan aktör som har så lång erfarenhet av förmedling av hyresrätter och som har så mycket kunskap om bostadssökandes behov och önskemål. Här är fem bra skäl att använda Bostadsförmedlingen.

1. Effektiv förmedling och kundservice i topp

Som kund hos oss får ni en effektiv förmedling av era lediga bostäder. Varje uppdragsgivare får en personlig handläggare för professionell administration och rådgivning. Det är du som fastighetsägare som formulerar kraven på hyresgästen och vår uppgift är att matcha dessa mot bostadskön. Vår kundservice tar hand om våra gemensamma kunder och svarar på frågor kring sökprocessen.

2. Öppet och tydligt

Att lämna uppdrag till Bostadsförmedlingen innebär en enkel, tydlig och transparent förmedlingsprocess vilket ger trygghet och trovärdighet. Både för fastighetsägaren och hyresgästen.

3. Kunskap

Efter mer än 70 år som aktör på regionens bostadsmarknad har vi på Bostadsförmedlingen en unik kunskap och position. Som kund hos oss får man ta del av detta genom statistik och analyser av till exempel bostadskonsumenters preferenser och efterfrågan på bostäder i olika områden.

4. Välbesökt webbplats

Fastighetsägare som väljer att låta Bostadsförmedlingen förmedla sina lediga lägenheter når en stor och växande kundstock genom att synas på vår välbesökta webb. Med cirka 39 000 besök om dagen når över 200 fastighetsägare i regionen ut till en stor grupp bostadssökande.

5. Samhällsnytta

På en svår bostadsmarknad bör det åtminstone vara lätt att hitta de hyresrätter som är lediga. Lätt blir det när de återfinns på en och samma marknadsplats. Genom att samarbeta med Bostadsförmedlingen bidrar du till bättre funktionalitet på bostadsmarknaden.