Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Digital visning

Via våra digitala kanaler kan vi erbjuda inbjudna att ta del av filmer eller bilder från bostaden. 

Tips

Hur går det till?

  1. Ni ber den utflyttande hyresgästen att fota/filma sin bostad och skicka till er. Bifoga gärna våra lathundar för hur man fotar. Det gör de enkelt med sina mobiler - Iphone/Android. Tänk på att ni kan behöva ta bort ljud om det har kommit med oavsiktligt vid inspelningarna.
  2. Ni laddar sedan upp bildspelet som en video på vårt visningskonto på Youtube. Döp filmen med ert bolagsnamn, bostadens adress och lägenhetsnumret. Observera att ni får inloggningsuppgifter från oss som gör att ni kan lägga upp filmer själva. Lämna inte ut dem till någon annan. 
  3. När ni lagt upp videon är det bra om ni kopiera länken och lägga in den i internnoteringen innan ni skickar in bostaden till oss.På så vis vet vi att det finns en film till bostaden. När vi kontaktar spekulanterna skickar vi med länken så att de kan titta på bostaden. 

    Om ni av någon anledning inte kan skicka med länken i internnoteringen, exempelvis om ni inte kan ladda upp filmen på vår youtubekanal, eller någon annan anledning, så kommer vi se till att rätt film matchas med rätt bostad. 

Kontakta vår webbansvarig Thomas Gille på thomas.gille@bostad.stockholm.se om ni har några frågor eller behöver hjälp med att komma igång.

Instruktion för att skapa film från din dator (PC) 

Här listar vi två alternativ för att skapa en film från bilder via din PC. 

Videoredigeraren
Guide i Pdf-format
Guide som video

Powerpoint

  1. Skapa en powerpoint
  2. Lägg in bilder, en bild per slide
  3. Välj exportera - skapa en video

Instruktion för att skapa film på din Android

Här finns en guide för hur du skapar en film via din Androidtelefon.

Guide i Pdf-format
Guide som Video

Instruktion för att skapa film på din Iphone

Här finns en guide för hur du skapar en film via din Iphonetelefon/Ipad

Guide i Pdf-format
Guide som Video

Har du Imovie på din Iphone/Ipad kan du göra så här

Guide i Pdf-format
Guide som Video

Så här lägger du upp en film på Youtube från din dator

Guide i Pdf-format 
Guide som video

Länk till Youtube

Om du får problem med vårt youtubekonto

  • Du kan ladda upp filmen på ert eget youtubekonto som en olistad film, och skicka länken till oss på adress lagenhet@bostad.stockholm.se.
  • Om filmen inte är så stor kan du också maila den till oss på lagenhet@bostad.stockholm.se. Gör du på sista sättet så skicka gärna ett separat mail och berätta att du mailat en film så vi kan se om den kommit fram.

Oavsett vilket sätt du väljer är det viktigt att du döper filmen med ert bolagsnamn, bostadens adress och lägenhetsnumret.