Stockholm, Akalla

Sibeliusgången 4

Hyra: 5601 kr/mån Våning: 11 tr Antal rum: 1 Boyta: 50 kvm
Bostaden:
  • Kök
  • Badrum
  • Balkong
  • Hiss finns, uppgift om framkomlighet saknas
  • Uppgift om tillgänglighet saknas
Inflyttning: 2023-01-01
Bostaden är förmedlad
Kötid: 2013-09-03

Viktig information! Fastighetsägaren kommer inte att ha någon visning på plats i den här bostaden. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen samt planritningen. Observera att planritningen kan vara spegelvänd, vissa avvikelser kan förekomma.

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1981.

Om hyran

Kostnad för hushållsel tillkommer.

Angiven hyra avser 2022 års hyresnivå.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Observera att om inflyttningsdatumet infaller på en helgdag eller en röd dag sker inflyttning nästkommande vardag.

Visningsinformation

Om du är en av dem med längst kötid kommer du att bli inbjuden till visning. Förutom vanliga visningar förekommer även digitala visningar i form av bilder och/eller film. I vissa fall behöver du ta ställning till bostaden enbart utifrån en ritning. I din visningsinbjudan kan du se vilken typ av visning som är aktuell.

Visningsinbjudan kommer att synas på Mina sidor samt skickas på mejl om du har fyllt i en aktuell mejladress.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du kontakta din nuvarande hyresvärd och godkänna att denne lämnar ut boendereferenser om dig till den nya hyresvärden.

Kontrollera att du uppfyller hyresvärdens villkor

Vi jämför hyresvärdens villkor för bostaden med de uppgifter som du har angett hos oss. Logga in för att se om du har möjlighet att göra en intresseanmälan.

Villkor för att skriva kontrakt

  • Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För år 2022 är beloppet 5 158 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) behövs det finnas beslut från Stockholms kommun. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning. Läs mer under länken, regler för godkännande av hyresgäst.
  • Det är ditt ansvar att undersöka bostadens standard och utformning. Om du är erbjuden möjligheten att titta på bostaden är det en rekommendation att du varit på visning. Tänk på att du accepterar bostaden i befintligt skick.
  • Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler