Nynäshamn, Nynäshamn Centrum

Telivägen 1

Hyra: 6477 kr/mån Våning: BV Antal rum: 2 Boyta: 39 kvm
Nyproduktion
Bostaden har:
 • Kök
 • Badrum
 • Balkong
 • Hiss finns, rymmer rullstol
Inflyttning: 2021-10-08

I Nynäshamn bygger Viva Bostad i samarbete med Magnolia Bostad 175 nya lägenheter.

Här annonseras 1 bostad om 2 rum och kök.

Slutar lägenhetens nummer på 2, 3, 4, 5 så är placeringen av lägenheten mot havet.
Slutar lägenhetens nummer på 6 så är lägenheten genomgående med utsikt åt båda håll.
Slutar lägenhetens nummer på 1, 7, 8 så är placeringen av lägenheten mot innergården.

Inflyttning

Inflyttning sker preliminärt från oktober till december 2021.

Om bostäderna

Välplanerade lägenheter om 1, 2 och 4 rum och kök, varav flertalet med utsikt över havet och skärgården. Lägenheterna är belägna med havsläge och har stora ljusinsläpp.
Samtliga lägenheter har balkong. Moderna materialval och genomgående ekparkett.
Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskiner. Köken är utrustade med inbyggd ugn och micro, diskmaskin och keramisk spishäll.

Om fastigheten

Byggnaden är ett vackert nyproducerat flerbostadshus med ett modernt varmgarage under mark. Fastigheten uppförs i en sammanhängande huskropp där ena delen är 17 våningar och den andra delen 7 våningar. Den vågformade byggnaden som skiftar skepnad efter årstiderna bidrar till trivseln.
Innergården är välplanerad med bland annat boulebana.

Gemensam tvättstuga finns utöver lägenheternas egna tvätt- & torkmaskiner.

Om hyran

Utöver hyran tillkommer en kostnad för kall- och varmvatten och hushållsel efter individuell mätning och debitering.

Förmedlingsinformation

Det finns ingen möjlighet att se dessa lägenheter före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för en av bostäderna behöver du lämna medgivande hos din nuvarande hyresvärd för att lämna ut boendereferens.

Parkering

Cirka 109 p-platser i varmgarage under mark.

Om området/Kommunikationer

I Nynäshamn är det nära till naturen, havet och lugnet. Det tar 40 minuter med bil att åka till Stockholm, eller knappa 10 minuters promenad till pendeltåget som tar dig till Stockholm Central.

Bilder

Hyresvärdens villkor för bostaden

 • Din totala årsinkomst brutto behöver vara lägst 3,5 gånger årshyran.
 • Du behöver kunna styrka att din inkomst når upp till inkomstkravet minst 6 månader från inflyttning.
 • Inkomster som godkänns är: Inkomst av tjänst, eget företag, pension, ränteinkomster och CSN. Behovsanställning godkänns ej.
 • Sammanräkning av inkomst kan godtas för sammanboende par som varit folkbokförda på samma adress eller registrerade som medboende hos Bostadsförmedlingen i minst 6 månader. Huvudsökande behöver själv uppnå minst 50 % av inkomstkravet. Ingen borgensman accepteras.
 • Vid anställning; Du behöver visa ett nyutfärdat, max två månader gammalt anställningsintyg med inkomstuppgifter och de tre senaste lönespecifikationerna.
 • Vid eget företag; Företaget behöver ha varit verksamt i minst ett år och haft stadigvarande intäkter. Du behöver skicka in registerutdrag från Skatteverket, kopia på senaste inlämnade deklaration, intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året, aktuell balans- och resultatrapport samt en årsredovisning.
 • Hyresvärden kräver att du visar att du har behov av bostaden genom att säga upp nuvarande hyresavtal eller teckna ett mäklaruppdrag för den ägda bostaden innan nytt avtal kan tecknas.
 • Vid skilsmässa krävs kvitto från tingsrätten på ansökan om skilsmässa innan du anmäler intresse för lägenheten.
 • Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden. Vid betalningsanmärkningar görs en individuell bedömning. Betalningsanmärkningen får inte vara boenderelaterad. Inga nya anmärkningar från de senaste tolv månaderna accepteras.
 • Hyresgästen förbinder sig att inte röka i lägenheten, balkong, altan, uteplats, i husets allmänna utrymmen eller i omedelbar anslutning till byggnaden
 • Du behöver ha goda boendereferenser från tidigare boende.
 • Max antal hushållsmedlemmar: 3
 • Minsta årsinkomst: 275000