Salem, Rönninge

Prästbodavägen 48

Hyra: 7128 kr/mån Våning: BV Antal rum: 1 Boyta: 31 kvm
Nyproduktion
Bostaden har:
 • Hiss finnes, uppgift om tillgänglighet saknas
 • Duschrum
 • Fransk balkong
 • Öppen planlösning
Inflyttning: 2021-09-01

Viktig information! På grund av den pågående pandemin har fastighetsägaren valt att inte ha någon visning för denna bostad. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen, planritningen och eventuella bilder.

Välkommen till Salem och Norra Vitsippan!

På Prästgårdsvägen bara 500m promenad från centrum uppförs 108 lägenheter för den aktiva och hållbara livsstilen. Granne med naturen och närhet till både centrum och kommunikationer skapas förutsättningarna för ett friktionsfritt boende.

Norra Vitsippan är ett trevligt bostadsområde på höjden ovanför Salem centrum. De sju husen är klädda med vacker skiffer i olika toner varvat med träfasad vid entréer och balkonger. Lägenheterna är ljusa och välplanerade där nästan alla får tillgång till en balkong. På gården finns lekyta, cykel- och bilparkering med möjlighet till laddning. Hela området omgärdas av fin naturskog.

Hela fastigheten är projekterad för netto-noll, vilket betyder att fastigheten förbrukar lika mycket energi som den producerar. Detta åstadkommer vi genom solceller, solpaneler, bergvärme och smart teknologi. Vi ses!

Planritning, preliminärhyra, beräknat inflyttningsdatum och adress för varje enskild lägenhet hittar du i listan nedan.

Typ av bostad

Bostäderna är nybyggda. Det innebär att ingen har bott i dem tidigare.

Inflyttning

Inflyttning sker preliminärt från 1 september 2021.

Om bostäderna

Lägenheterna har genomgående mattlackad ljus ekparkett, vitmålade väggar och fönsterbänkar i granit.

Kök med vita luckor, laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt kakel är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsspis, integrerad diskmaskin, kyl/frys, källsortering samt plats för mikro.

Badrummets väggar är helkaklade i vitt med ett grått laminatgolv och utrustat med tvättmaskin och torktumlare, handdukstork samt förvaringsmöjlighet.

Förråd är placerat i lägenhet.

I fastigheten är det rökfri boendemiljö. Det betyder att hyresgästen eller besökare inte får röka i lägenheten, på balkong, eller i husets gemensamma utrymmen samt i anslutning till fastigheten.

Om fastigheterna

Antal lägenheter: 108

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rok

Antal våningar: 1-4 vån

Bilparkering: 85 platser på gård med specifika platser avsedda för elbilar

Hyresgästerna har tillgång till cykelförråd som ligger på gården.

Tvättstuga finns inte utan tvätt- och torkmaskin alternativt kombimaskin finns i lägenheten

Om hyran

Angivna hyror är preliminära och kan komma att justeras.

Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer.

I hyran ingår kostnad för kallvatten.

Fiber via Open Universe, kunden tecknar eget abonnemang efter behov

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du lämna medgivande hos din nuvarande hyresvärd för att lämna ut boendereferens.

Bilder

Hyresvärdens villkor för bostaden

 • Din totala årsinkomst brutto behöver vara lägst 2.5 gånger årshyran.
 • Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden. Vid betalningsanmärkningar görs en individuell bedömning. Betalningsanmärkningen får inte vara boenderelaterad. Inga nya anmärkningar från de senaste tolv månaderna accepteras.
 • Max antal hushållsmedlemmar: 2
 • Minsta årsinkomst: 215000
 • Folkbokförd kommun: Salem
 • Du behöver kunna styrka att din inkomst når upp till inkomstkravet minst sex månader framåt. Sammanräkning av inkomst godtas för sammanboende par. Huvudsökande behöver själv uppnå minst 50% av inkomstkravet.
 • Inkomst från tjänst, eget företag, pension, CSN och sjukpenning godkänns som inkomst.
 • Intyg vid anställning; Du behöver visa ett nyutfärdat, max två månader gammalt anställningsintyg med inkomstuppgifter och de tre senaste lönespecifikationerna.
 • Intyg vid eget företag; Företaget behöver ha varit verksamt i minst 1 år och haft stadigvarande intäkter. Företaget får inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Du behöver skicka in registreringsbevis från Skatteverket, kopia på senaste inlämnade deklaration, intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året samt lönebesked eller kontoutdrag som visar löneutbetalningar.
 • Hyresvärden kräver att du visar att du har behov av bostaden genom att säga upp nuvarande hyresavtal innan nytt kontrakt tecknas. Vid ägande förbinder man sig att sälja bostaden senast 6 månader efter inflyttning. Vid skilsmässa krävs kvitto från tingsrätten på ansökan om skilsmässa innan du anmäler intresse för lägenheten.
 • Hyresgästen förbinder sig att inte röka i lägenheten, balkong, altan, uteplats, i husets allmänna utrymmen eller i omedelbar anslutning till byggnaden.
 • Du behöver ha goda boendereferenser från tidigare boende.
 • Ha samtliga intyg i beredskap om du accepterar lägenheten.