Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Upplands väsby, Upplands Väsby

Lilla Hagvägen 2B

Hyra: 4567 kr/mån Våning: BV Antal rum: 1 Boyta: 21 kvm
Student
Bostaden har:
 • Kokvrå
 • Duschrum
 • Inglasad balkong
 • Hiss saknas, lägenheten nås endast via trappor
Inflyttning: 2020-12-01
Se planritning

Viktig information! På grund av den pågående coronapandemin har fastighetsägaren valt att inte ha någon visning för denna bostad. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen, planritningen och eventuella bilder.

Typ av bostad

Det här är en studentbostad. Den kan sökas av dig som studerar eller har antagningsbesked från universitet, högskola eller yrkeshögskola i Stockholms- eller Uppsala län.

Gå till Mina sidor. Fyll i att du är student i rutan ”Sysselsättning” och var du studerar i rutan ”Arbetsgivare”. Fyll även i din mejladress. Om dessa uppgifter inte är ifyllda senast på svarsdagen kan du inte bli aktuell för denna bostad.

Om kontraktet

Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden. Hyresgästen har inte rätt att överlåta hyresavtalet.

Studentbostaden är en tillfällig bostad. Hyreskontraktet gäller under tiden du studerar.

Boendetid:
Från: 2020-12-01
Till: Ej fastställd
Uppsägningstid: 3 månader
Möjlighet till förlängning: Ja. Avtalet förlängs månadsvis om inte du eller hyresvärden säger upp hyresavtalet.

Beräknad boendetid är april 2021. Lägenheten hyrs ut på korttidskontrakt pga att fastigheten planeras att rivas/undgå större ombyggnad.
Bostaden kan eventuellt vara tillgänglig tidigare om ny hyresgäst så önskar.

Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut. Boendetiden kan bli kortare eller längre på grund av planerad renovering i området eller om hyresvärden behöver ha bostaden för intern omflyttning.

Om bostaden

Fastigheten är byggd 2013.

Lägenhetsförråd finns ej att tillgå.

I lägenheten finns tvättmaskin och mikrovågsugn. Kylskåp med frysfack. Kokplattor, ugn finns ej.

I fastigheten är det rökfri boendemiljö. Det betyder att hyresgästen eller besökare inte får röka i lägenheten, på balkong, eller i husets gemensamma utrymmen samt i anslutning till fastigheten.

Husdjur är inte tillåtet i fastigheten.

Om hyran

I hyran ingår hushållsel, vatten och uppvärmning.

Hyresgästen tecknar själv avtal för hemförsäkring.

Leverantör för bredband och TV är Comhem. TV (”bas”) och bredband (”bredband 100”) ingår i hyran.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

För att kunna söka studentbostad hos oss behöver du ha följande uppgifter ifyllda på Mina sidor:
1. En aktuell mejladress
2. Att du studerar. Det fyller du i vid rutan ”Sysselsättning”.
3. Var du studerar. Det fyller du i vid rutan ”Arbetsgivare”.

Vänligen notera att inflytt kan ske tidigast klockan 14:00 den första vardagen i månaden om inget annat har avtalats dvs är den 1a i månaden på en lördag sker inflytt på måndagen den 3e.

Bostaden kan eventuellt vara tillgänglig tidigare om ny hyresgäst så önskar.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du lämna medgivande hos din nuvarande hyresvärd för att lämna ut boendereferens.

Student accommodation

Student accommodation is for those currently studying or those who have been accepted to a university, university college or higher vocational education programme in Stockholm.

This is a student apartment which means it is temporary accommodation during the time you study. You retain your time in our housing queue if you are approved for this apartment.

There will be no viewing of this apartment. Please look at the floor-plan to help you decide if you want to apply for this apartment.

Hyresvärdens villkor för bostaden

 • Du får inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.
 • Hyresvärden kräver att du visar att du har behov av bostaden genom att säga upp nuvarande hyresavtal eller teckna ett mäklaruppdrag för den ägda bostaden innan nytt hyresavtal kan tecknas. Vid skilsmässa krävs en dom från tingsrätten på fullbordad skilsmässa, innan du anmäler intresse för den här lägenheten. Ha intygen i beredskap om du accepterar lägenheten.
 • Du behöver ha goda boendereferenser från tidigare boende.
 • Du behöver ett antagningsbesked till högskola, universitet eller YH-utbildning. Distansutbildning godkänns. Endast ansökan godkänns ej. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
 • Du behöver studera minst 30 högskolepoäng/termin eller motsvarande.
 • Du behöver fylla i att du studerar och vid vilket lärosäte du studerar på Mina Sidor vid Yrke och Arbetsgivare.
 • Max antal hushållsmedlemmar: 1
 • Student vid högskola, universitet eller yrkeshögskola