Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Huddinge, Flemingsberg

Björnkullaringen 30

Hyra: 4080 kr/mån Våning: BV Antal rum: 1 Boyta: 29 kvm
Studentkorridor
Bostaden har:
 • Uppgift om tillgänglighet saknas
 • Uppgift om balkong saknas
 • Duschrum
 • Kokskåp
 • Lägenhet vid markplan
 • El ingår i hyran
 • Bredband
Inflyttning: 2020-11-01
Se planritning

Viktig information! På grund av den pågående pandemin har fastighetsägaren valt att inte ha någon visning för denna bostad. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen, planritningen och eventuella bilder.

Typ av bostad

Det här är en studentbostad. Den kan sökas av dig som studerar eller har antagningsbesked från universitet, högskola eller yrkeshögskola i Stockholms län.

Gå till Mina sidor. Fyll i att du är student i rutan ”Sysselsättning” och var du studerar i rutan ”Arbetsgivare”. Fyll även i din mejladress. Om dessa uppgifter inte är ifyllda senast på svarsdagen kan du inte bli aktuell för denna bostad.

Om kontraktet

Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden. Hyresgästen har inte rätt att överlåta hyresavtalet.

Studentbostaden är en tillfällig bostad. Hyreskontraktet gäller under tiden du studerar.

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1964.

Korridorslägenhet med gemensamhetskök.

Litet kokskåp i lägenheten finns med en spisplatta, en liten diskho samt ett litet kylskåp.

Om hyran

I hyran ingår hushållsel, varmvatten, uppvärmning och kabel-tv (basutbud Comhem). Alla lägenheter har bredband indraget men du beställer och betalar abonnemanget själv.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Hyresgästen är skyldig att vara kårmedlem under hela sin boendetid, gäller även dig som studerar vid yrkeshögskola

För att kunna bli godkänd som hyresgäst och bo i Huges studentlägenheter så behöver du bli medlem i den studentkår som finns på ditt lärosäte. Krav på kårmedlemskap gäller även för dig som studerar en YH- utbildning.

För mer information om hur du blir medlem, vänligen kontakta ditt lärosäte direkt eller gå in här SSCO

För att kunna söka studentbostad hos oss behöver du ha följande uppgifter ifyllda på Mina sidor:
1. En aktuell mejladress
2. Att du studerar i Stockholms län. Det fyller du i vid rutan ”Sysselsättning”.
3. Var du studerar. Det fyller du i vid rutan ”Arbetsgivare”.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du lämna medgivande hos din nuvarande hyresvärd för att lämna ut boendereferens.

Student accommodation

Student accommodation is for those currently studying or those who have been accepted to a university, university college or higher vocational education programme in Stockholm.

This is a student apartment which means it is temporary accommodation during the time you study. You retain your time in our housing queue if you are approved for this apartment.

There will be no viewing of this apartment. Please look at the floor-plan to help you decide if you want to apply for this apartment.

The apartment is ONLY for 1 person. Cohabitant, flatmates or children are not allowed.

A small kitchenette inside the apartment and a common kitchen in the building.

The tenant is obligated to have a membership in student unions (kårmedlemskap) during their stay in the apartment.

Hyresvärdens villkor för bostaden

 • Max antal hushållsmedlemmar: 1
 • Student vid högskola, universitet eller yrkeshögskola
 • Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
 • Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser
 • Distansutbildning godkänns ej.
 • Om du bor i en studentbostad hos Huge och ansöker om ny studentbostad hos Huge krävs en boendetid på minst 1 år i nuvarande studentbostad. Du behöver även styrka att du klarat minst 15 hp eller motsvarande nuvarande studietermin.
 • Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten. Tänk på att ett familjebevis enbart kan postas till din folkbokföringsadress och att detta tar ca 2 arbetsdagar, ha detta i beredskap om du tackar ja till bostaden.
 • Om du idag har ett förstahandskontrakt på en hyresrätt måste du visa det uppsagda kontraktet innan du tecknar avtal på den nya bostaden. Om du har en äganderätt (villa, radhus, kedjehus, parhus) eller bostadsrätt måste du vid kontraktsskrivning visa ett uppdragsavtal med mäklare för försäljning av bostaden. Senast sex månader efter kontraktsskrivning ska du kunna visa ett avtal att du har sålt din gamla bostad.
 • För att du ska kunna bli erbjuden en studentlägenhet måste du studera vid universitet, högskola eller en YH-utbildning inom Stockholms län. För att få teckna ett hyresavtal måste du kunna styrka att du studerar genom att visa upp ett antagningsbesked samt vara medlem i den studentkår som finns på ditt lärosäte. Studiekravet för att få hyra lägenhet är minst 15 poäng per termin.
 • Sökande som uppnått totalt 5 ½ års boendetid i studentlägenhet hos Huge Bostäder får inte signera nytt hyresavtal.