Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Tyresö, Tyresö

Axel Wennergrens väg 7

Hyra: 10417 kr/mån Våning: BV Antal rum: 2 Boyta: 54 kvm
Nyproduktion
Bostaden har:
 • Duschrum
 • Hiss finns, rymmer rullstol
 • Öppen planlösning
 • Ej balkong
 • Säkerhetsdörr
Inflyttning: 2021-02-01
Se planritning

I Tyresö bygger Wallenstam 221 nya lägenheter.

Om hyran

Utöver hyran tillkommer en kostnad för el och vatten.

Angiven hyra är preliminär och kan komma att justeras.

Förmedlingsinformation

Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.

Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

För denna lägenhet kräver hyresvärden att du har ett familjebevis från Skatteverket. Se därför till att beställa det i god tid. I annonsen finner du en länk där du kan beställa ditt bevis. Tänk på att beviset skickas till din folkbokföringsadress inom 2-3 arbetsdagar efter beställning.

Om du ska bo tillsammans med någon under äktenskapslika former, i denna bostad behöver du lägga till den personen som din medboende innan du anmäler intresse. Läs mer här.

Om bostäderna

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus grå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Fönsterbänkarna är i natursten. Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. De vita köken har rostfria handtag. Vitvarorna är i rostfritt utförande och alla lägenheter har diskmaskin. Stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i grå laminat.

De flesta lägenheterna har balkong.

Om fastigheten

I de två kvarteren blandas punkthus och lamellhus med gröna innergårdar. De ljusa fasaderna får en personlig karaktär med både klinker och puts. Byggnaderna kopplas ihop med glasade delar för trapphusen som släpper igenom ljus mellan gård och gata.

Wallenstam vill erbjuda deras hyresgäster ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö, därför har de infört rökförbud i alla deras nyproducerade hyresrätter.

Du som flyttar in får skriva på ett tillägg till kontraktet som innebär att medverka till ett rökfritt boende. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

Parkering

Garageplatser finns.

Om området/Kommunikationer

Du tar dig enklast till Tyresö via buss från Gullmarsplan, vilket tar ungefär 20 minuter. Under rusningstrafik kan du åka direktbuss från Tyresö in till Stockholm city på ca en halvtimme.

I Tyresö finns natur, kultur och storstad på bekvämt avstånd. Här finns gott om historia och en fantastisk skärgård att utforska. Tyresö centrum byggdes på 60-talet och under 90-talet tog man beslutet att glasa in området för att skapa en inomhusgalleria. Här får du en trevlig shoppingupplevelse med omkring 65 butiker och restauranger. Här finns också all service du kan tänkas behöva.

Tyresö har en vacker och omväxlande miljö som lockar till bad, fiske, båtliv, vandring, cykelturer och svampplockning. Här finns halva Tyresta nationalpark och större delen av Tyresta naturreservat. Ett annat populärt utflyktsmål, huvudsakligen på sommaren, är Tyresö slottspark.

Bilder

Hyresvärdens villkor för bostaden

 • Godkänd kreditupplysning, inga betalningsanmärkningar godkänns.
 • Hyresvärden kommer att kräva familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten.
 • Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser.
 • Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.
 • Inkomsten ska styrkas med anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst kompletterat med de tre senaste lönespecifikationerna, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten.
 • Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.
 • Sökande ska ha fast inkomst. Följande anställningsformer är godkända: tillsvidareanställning, provanställning, projektanställning och långtidsvikariat. Om sökanden har tidsbegränsad anställning, A-kassa eller studiemedel ska inkomsten vara tryggad minst 6 månader framåt och kompletteras med borgensman.
 • Huvudsökande ska uppfylla inkomstkravet själv. Undantag kan göras för sammanboende par som varit folkbokförda på samma adress minst 6 månader eller stått som sökande tillsammans i minst 6 månader, förutsatt att huvudsökanden innehar minst 50% av inkomstkravet.
 • Max antal hushållsmedlemmar: 3
 • Minsta årsinkomst: 375000