Stockholm, Södermalm

Kristinehovsgatan 23

Hyra: 6796 kr/mån Våning: 4 tr Antal rum: 2 Boyta: 42 kvm
Bostaden har:
  • Uppgift om balkong saknas
  • Badrum
  • Kokvrå
  • Hiss finns, nås via trappor
Inflyttning: 2020-04-01

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1956.

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat "Valfritt lägenhetsunderhåll" (VLU). Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.

Lägenheten är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.

Om hyran

Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.

Tillgänglighet

Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.

Förmedlingsinformation

Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.

Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Kommunikationer

För information om hur du tar dig till denna bostad med kollektivtrafik gå in på SL

Hyresvärdens villkor för bostaden

  • Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
  • Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För år 2020 är beloppet 5 002 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) behövs det finnas beslut från Stockholms kommun. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning. Läs mer under länken, regler för godkännande av hyresgäst.
  • Det är ditt ansvar att undersöka bostadens standard och utformning. Om du är erbjuden möjligheten att titta på bostaden är det en rekommendation att du varit på visning. Tänk på att du accepterar bostaden i befintligt skick.