Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Stockholm, Fredhäll

Atterbomsvägen 48

Hyra: 15514 kr/mån Våning: 6 tr Antal rum: 3 Boyta: 75 kvm
Bostaden har:
  • Kök
  • Badrum
  • Balkong
  • Hiss finns, nås via trappor
Inflyttning: 2020-02-16 Ritning saknas

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1936.

Fastigheten har genomgått en större renovering under 2019.

Lägenheten är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.

Om hyran

Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.

Tillgänglighet

Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen.

Förmedlingsinformation

Bostaden kan eventuellt vara ledig från 2020-02-01 om ny hyresgäst så önskar.

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.

Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Kommunikation

För information om hur du tar dig till denna bostad med kollektivtrafik gå in på SL

Hyresvärdens villkor för bostaden

  • Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
  • Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För år 2019 är beloppet 4 923 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) behövs det finnas beslut från Stockholms kommun. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning. Läs mer under länken, regler för godkännande av hyresgäst.
  • Det är ditt ansvar att undersöka bostadens standard och utformning. Om du är erbjuden möjligheten att titta på bostaden är det en rekommendation att du varit på visning. Tänk på att du acceptera bostaden i befintligt skick.