Stockholm, Skarpnäcks Gård

Skarpnäcks Allé 22

Hyra: 7578 kr/mån Våning: BV Antal rum: 2 Boyta: 58 kvm
Kollektivhus
Bostaden har:
  • Kök
  • Badrum
  • Hiss finns, rymmer rullstol
  • Uteplats
Inflyttning: 2021-12-01

Viktig information! På grund av den pågående pandemin har fastighetsägaren valt att inte ha någon visning för denna bostad. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen samt planritningen. Observera att planritningen kan vara spegelvänd.

Typ av bostad

Den här bostaden ligger i ett kollektivhus. Det innebär att boende i huset är medlemmar i kollektivhusföreningen där man deltar aktivt i föreningens verksamhet samt utför arbetsuppgifterna som föreningen beslutat om.

Om kontraktet

För att bli medlem i föreningen behöver du bli godkänd av kollektivhusföreningens styrelse.

I kontraktet ingår arbetsuppgifter som till exempel städning och visst underhåll av trapphus, trädgård, gemensamma lokaler samt gemensam matlagning.

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1987.

Standard/säkerhetshöjande åtgärder har utförts i fastigheten för att höja säkerheten.

Lägenheten är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat "Valfritt lägenhetsunderhåll" (VLU). Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.

Om hyran

Kostnad för hushållsel tillkommer.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Bostaden kan eventuellt vara ledig från 2021-11-01 om ny hyresgäst så önskar.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du kontakta din nuvarande hyresvärd och godkänna att denne lämnar ut boendereferenser om dig till den nya hyresvärden.

Hyresvärdens villkor för bostaden