Värmdö, Munkmora

Markörstigen 8

Hyra: 6145 kr/mån Våning: 2 tr Antal rum: 2 Boyta: 63 kvm
Bostaden har:
 • Kök
 • Badrum
 • Balkong
 • Hiss saknas, uppgift om tillgänglighet saknas
Inflyttning: 2022-10-01

Viktig information! Fastighetsägaren kommer inte att ha någon visning på plats i den här bostaden. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen samt planritningen. Observera att planritningen kan vara spegelvänd, vissa avvikelser kan förekomma.

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1975.

Det finns tillgång till förråd.

Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga på Markörstigen 1 och ett soprum på gården.

Vänligen notera att avvikelser från planritningen kan förekomma. Åtgärder i lägenheten som beslutats vid avflyttningsbesiktning sker tidigast efter att den tillträdande hyresgästens hyresavtal börjar gälla.

Om hyran

Kostnad för hushållsel tillkommer.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Observera att om inflyttningsdatumet infaller på en helgdag eller en röd dag sker inflyttning nästkommande vardag.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i mån av lediga platser. Platserna finns att boka efter avtalsskrivning på hyresvärdens hemsida.

Visningsinformation

Om du är en av dem med längst kötid kommer du att bli inbjuden till visning. Förutom vanliga visningar förekommer även digitala visningar och visning på ritning. I din visningsinbjudan kan du se vilken typ av visning som är aktuell.

Visningsinbjudan kommer att synas på Mina sidor samt skickas på mejl om du har fyllt i en aktuell mejladress.

Om det finns särskilda behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats vid visningen. Exempel på detta kan vara breda dörrar, sänkta trösklar m.m.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du kontakta din nuvarande hyresvärd och godkänna att denne lämnar ut boendereferenser om dig till den nya hyresvärden.

Hyresvärdens villkor för bostaden

 • Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För år 2022 är beloppet 5 158 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) behövs det finnas beslut från socialtjänsten.
 • Hyresvärden accepterar inga oreglerade skulder. Eventuella betalningsanmärkningar får maximalt uppgå till 1000 kr totalt och får ej vara hyresrelaterade. Inga former av utmätningsförsök godkänns.
 • Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden. Antalet personer som skall bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
 • Hyresvärden kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg eller motsvarande med inkomstuppgifter. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
 • Hyresvärdens villkor är att du har en regelbunden inkomst från till exempel en anställning, pension, eget företag, A-kassa, sjukpenning, sjukbidrag eller studiemedel. Ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) från socialtjänsten i godkänns som inkomst.
 • Om bostad innehas kräver hyresvärden uppsagt hyreskontrakt. Försäljning av villa eller bostadsrätt skall vara påbörjad vid kontraktsteckning.
 • Max antal boende i bostaden är två vuxna och två barn.
 • Max antal hushållsmedlemmar: 4